FOTO. Artiștii de la The Motans s-au simțit excelent la Bocșa: „Sunteți extraordinari!”

the motans la bocsa iulie 2022 (2)

După 4 ani, trupa The Motans a revenit în Caraș-Severin. De această dată, la Bocșa. Atmosfera a fost excelentă atât în fața scenei, cât și pe scenă, artiștii declarând că s-au simțit minunat în compania publicului. La finalul concertului, solistul trupei ne-a oferit un interviu pe care îl puteți urmări în această seară, pe pagina de Facebook a Express de Banat.

Petrecerea a început sâmbătă la ora 19.00, pe ritmuri mixate de un DJ. De la ora 21.30, când platoul fostei autogări din Bocșa era deja plin, au urcat pe scenă cei de la The Motans. Trupa nu a mai fost în Caraș-Severin din 2018, atunci când a cântat la Moldova Nouă, asta după ce în 2017 a făcut show atât la Reșița, cât și la Oravița. „Sper să avem măcar un mic aport în faptul că voi o să vă simțiți foarte bine alături de noi în seara asta. Vă doresc un sincer «La mulți ani, Bocșa!» și sper să vă simțiți cel puțin la fel de bine cum o să ne simțim și noi pe această scenă.”, a fost mesajul de deschidere adresat publicului de solistul Denis Roabeș.

the motans la bocsa iulie 2022 (4)

Artiștii au dat tot ce au avut mai bun, iar asta s-a simțit. Piesele care au consacrat trupa, dar și melodiile noi au fost cântate la unison, ceea ce l-a determinat pe solist să spună în repetate rânduri: „Sunteți extraordinari!”.

the motans la bocsa iulie 2022 (4)

„Am avut vineri un spectacol de muzică și dans tradițional bănățean, folclor adevărat, cu prezența lui Nicu Novac, Zorica Savu și Doriana Talpeș. A venit un număr impresionant de participanți. S-a terminat după ora 23.00. Astăzi am ales, după un sondaj făcut în urmă cu 6 luni pe Facebook, ce doresc tinerii din Bocșa, iar în sondaj a ieșit formația The Motans și iată că astăzi sunt pe scenă. Le place aici, mi-au mărturisit înainte și am zis că după spectacol le dăm și din produsele noastre tradiționale.”, a declarat primarul Mirel Pascu.

the motans la bocsa iulie 2022 (3)

„Unul dintre puținele lucruri frumoase pe care le puteți face gratis este să vă bucurați de viață” – The Motans

the motans la bocsa iulie 2022 (5)

La finalul concertului care a durat mai mult decât era prevăzut, solistul trupei a mulțumit încă o dată publicului, subliniind că i-a fost dor de Caraș-Severin, un loc în care și-ar dori să ajungă mai des. „Ați fost minunați! 100 de procente să trăiți!”

Spectacolul de sâmbătă s-a încheiat cu un foc de artificii care a durat minute bune.

artificii the motans bocsa (1)

artificii the motans bocsa (3)

artificii the motans bocsa (2)