FOTO. Artificii, Bere Gratis și Paula Seling. Toate, în Cetatea Caransebeș!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Serbările cetății la Caransebeș s-au încheiat cu un spectacol de lumini și culoare pe cerul orașului de pe Timiș și Sebeș, marcând astfel începerea noului an școlar. Paula Seling și Bere Gratis au încântat publicul care, deși nu a fost foarte numeros, a gustat din plin muzica de calitate din acest an.

Paula Seling, finalistă anul trecut la Eurovision primind distincția de „Cea mai frumoasă femeie” de la festival, și-a adus la Caransebeș pianul. Asta, spre deliciul spectatorilor care au aplaudat-o la scenă deschisă. Paula a fost urmată de formația Bere Gratis, alături de care a și cântat.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157658193854410″]

promovare banner maxagro Muzeul TM

Fanii au cântat alături de Mihai „Miţă” Georgescu piesele consacrate ale formaţiei, printre care se numără „Eu nu am să te las”, „Poveste de oraş”, „Despre mine şi ea” sau „Străzi albastre”.

Caransebeșenii au numărat pentru a 12-a oară, alături de primarul Marcel Vela, startul focului de artificii. Edilul le-a mulțumit gugulanilor pentru participarea maraton la toate cele patru zile de sărbătoare din Cetatea Caransebeșului.

STPT job 1000x200

Comments

  1. sanda says:

    Oferta pentru oricine! Cel mai modern si mai eficient sistem de lucru la domiciliu, acum in premiera pentru toata tara! Trebuie sa ai doar putin timp liber, calculator si conexiune la internet! Nu e nevoie sa cunosti nimic, inveti totul de acum inainte, pas cu pas, sub indrumarea noastra foarte atenta! Si incepi chiar din prima luna sa castigi bani! Solicita acum detaliile necesare, la adresa de email sanda_diaconu63@yahoo.com

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/