FOTO. Accident spectaculos lângă Parcul Siderurgistului! Un șofer a intrat cu mașina containerele de gunoi

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

În urmă cu puțin timp, un autoturism Opel Corsa, condus de un șofer în vârstă, a intrat cu viteză în containerele platformei de gunoi de pe Strada Cibinului din Reșița, făcând praf două dintre ele, după care s-a oprit în zidul ce împrejmuiește platforma.

Martorii spun că mașina abia plecase de pe loc, ieșind de pe Aleea Piatra Craiului, perpendiculară pe Cibinului, și, după nici 50 de metri, în loc să facă la dreapta sau la stânga, a intrat direct în platforma de gunoi, modernizată nu de mult. Norocul a făcut ca în acel moment pe trotuarul din fața platformei să nu se fi aflat trecători, altfel am fi vorbit de o tragedie.

Polițiștii sosiți la fața locului s-au minunat de ceea ce au văzut, dar și de faptul că bărbatul a scăpat doar cu o lovitură la piramida nazală. În fața polițiștilor, șoferul, cu un handicap la un picior și tremurând ca varga, a povestit că ar fi călcat în loc de frână pedala de accelerație.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/