FOTO: Accident grav pe trecerea de pietoni. O femeie a fost proiectată sub roțile unei alte mașini din trafic!

O femeie a fost lovită în această seară pe trecerea de pietoni de pe strada Ardealului din Caransebeș. Impactul a fost atât de violent încât victima a fost aruncată sub roțile altei mașini care se afla paralel cu autoturismul implicat în accident.

Bătrâna s-a angajat în traversarea străzii în zona denumită de localnici Băcilă după ce a așteptat să treacă un taximetru care vira la dreapta spre Tudor Vladimirescu. Șoferul care a urmat taxiul a intenționat să-și continue drumul pe strada Ardealului în direcția centru, însă nu a văzut-o pe femeie și a lovit-o în plin.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649409202337″]

Femeia a fost aruncată la aproximativ un metru sub taximetrul oprit să acorde prioritate de trecere unor pietoni angajați în traversarea străzii.

Victima a suferit multiple traumatisme craniene și a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență din municipiul Caransebeș.

UPDATE

Primele date oficiale despre accidentul rutier petrecut joi seară arată că, în timp ce B.G., în vârstă de 20 de ani, conducea un autoturism din direcţia Oţelu Roşu spre Caransebeş, nu a acordat prioritate de trecere şi a lovit o femeie în vârstă de 65 de ani, care s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii. „În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a femeii căreia i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş unde a rămas internată”, a precizat Ancuţa Cheţan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Atât şoferul cât şi femeia accidentată au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Tânărul şofer s-a ales cu dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

banner 1000 x 100 hd

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Sărmana femeie cum a ajuns SUB ROŢILE unei maşini OPRITE????