FOTO. Accident cu 7 victime! Mai mulți copii au ajuns la spital, unul în stare gravă!

Un accident în care au fost implicate 7 persoane, majoritatea copii, a avut loc în această dimineață în Lugoj.

Pompieri, polițiști și medici au intervenit de urgență, în această dimineață, pe strada Hezerișului din Lugoj. O autoutilitară a intrat în plin într-un autoturism. Mai multe persoane au ajuns la spital.

„În accident au fost implicate 7 persoane, (4 minori) dintre care o victimă (șoferul microbuzului) a rămas încarcerată. 6 persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la spital. Despre un minor nu se cunosc date, deoarece a fost preluat de familie înainte de a ajunge forțele de intervenție la fața locului”, transmite Elena Megherea, purtătorul de cuvânt al pompierilor timișeni.

Se pare că vinovat pentru impact ar fi un bărbat de 63 de ani, șoferul autoutilitarei. Acesta circula pe strada Hezerișului spre centura ocolitoare, iar la un moment dat a efectuat o depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 50 de ani, care circula regulamentar pe celălalt sens. „În urma impactului, două persoane au fost rănite grav (șoferul de 50 de ani și o fetiță de 15 ani, pasageră în același autoturism) și 4 persoane rănite ușor, respectiv șoferul autoutilitarei, o femeie de 53 de ani – pasageră în autoutilitară și doi băieți de 16 și 17 ani, pasageri în autoturism”, informează poliția din Timiș.