Peste 400 de cartușe de țigări de contrabandă, confiscate de la o rețea din Banat

explo 1000x200

Polițiștii din Timiș au confiscat o cantitate destul de mare de țigări de contrabandă, peste 400 de cartușe, în urma unei acțiuni de percheziție. Tutunul a fost găsit în urma căutării la mai multe locații din Timișoara, Reșița și Jebel.

Perchezițiile au fost făcute marți de polițiști de la Secția 4 Timișoara, cu sprijinul polițiștilor de la Secția 1 și cu ajutorul Serviciului Criminalistic. Alături de oamenii legii s-a aflat și procurorul de caz care coordonează dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Perchezițiile au legătură cu un dosar penal pentru contrabandă și s-au desfășurat la șase locații din Timișoara, plus o locație din Reșița, respectiv Jebel.

Polițiștii au găsit 445 de cartușe de țigări de contrabandă, 40 de pachete de cafea, suma de 33.800 de lei și 300 de euro, toate confiscate. Trei persoane cu vârstele cuprinse între 28 și 50 de ani sunt bănuite că făceau contrabandă. Suspecții au fost conduși la secție pentru audieri, iar bărbatul de 50 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

banner 970 x 250