FOTO. Accident cu 6 victime la ieșire din Bocșa spre Reșița!

Șase oameni au ajuns la spital în urma accidentului produs în această după-amiază la ieșire din Bocșa. Au fost implicate două autoturisme, unul dintre ele fiind un taximetru.

Pe Drumul Național 58B, la ieșire din Bocșa spre Reșița, s-a dat alarma astăzi, în jurul prânzului. Două autoturisme, care transportau în total 7 persoane, s-au ciocnit, iar 6 dintre ele au ajuns la spitalul din Reșița, una refuzând transportul.

„În jurul orei 12.40 s-a produs accidentul între două autoturisme și s-a soldat cu 6 victime, dintre care una încarcerată. Au intervenit două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, mai multe echipaje SAJ și Poliția. Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea persoanei prinse în autoturism și asigurarea măsurilor PSI”, transmite Magdalena Tocmelea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin.

Nu se cunosc deocamdată informații despre vârsta victimelor și nici despre cauza producerii accidentului. Se pare însă că niciuna dintre mașini nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers. Polițiștii aflați la fața locului vor stabili cu exactitate împrejurările. Circulația rutieră este blocată.
UPDATE, ora 15.20

Traficul se desfășoară normal pe DN 58B începând cu ora 15.