FOTO: 1.400 de copii au dat mâna cu Moș Crăciun la Oțelu Roșu!

Cel mai iubit Moș de pe planetă a poposit în această seară în capitala Văii Bistrei, acolo unde le-a făcut o bucurie enormă copiilor din oraș.

Cum mulți dintre părinți lucrează în străinătate, acțiunea a fost bine primită în rândul micuților care au început să simtă mai devreme cea mai importantă sărbătoare a creștinătății. De altfel, a intrat în tradiția conducerii administrative a orașului Oțelu Roșu de a acorda, în preajma sărbătorilor de Crăciun, pachete celor mai mici dintre cetățenii orașului de pe Valea Bistrei. Moș Crăciun a împărțit 1.400 de pungi cu dulciuri și răcoritoare preșcolarilor și școlarilor, dar și copiilor proveniți din familii cu situație materială grea.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649413922370″]

Primarul Luca Mălăiescu ne-a declarat că în fiecare an de sărbători, din bugetul local, deși destul de sărac, se găsesc fonduri pentru a putea face o bucurie atât celor mici, cât și părinților și bunicilor. ,,Cei mici se bucură nu numai de dulciurile primite, dar și de întâlnirea cu Moșul. Întotdeauna când se bucură cei mici, se bucură și părinții, dar și bunicii, pentru că mulți sunt lăsați în grija bunicilor, părinții fiind plecați la muncă în străinătate. Sperăm ca din an în an pachetul să fie cât mai consistent”, a spus Luca Mălăiescu, primarul orașului de pe Valea Bistrei.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649408273649″]

Acțiunea din centru, care a durat până la lăsarea serii, a continuat cu un spectacol la Casa de Cultură din oraș. Peste 1.500 de locuitori au venit în centrul urbei să îi strângă mâna Moșului și să urmărească spectacolul de colinde organizat de Primăria Oțelu Roșu.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/