Fotbalistul CSM-ului, Cătălin Mierlici, în stare gravă după un accident groaznic!

Veste cum nu se poate mai proastă ajunsă în această seară în Valea Domanului! Unul dintre remarcații celui mai recent amical al rosso-nerilor a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Fundeni, în urma unui grav accident de circulație.

Cătălin Mierlici, în vârstă de 19 ani, care lăsase o impresie foarte bună sâmbătă, la Ghiroda, a plecat după meci acasă, la București. A primit o zi liberă în plus față de colegii lui care locuiesc mai aproape de Reșița, astfel că era așteptat abia la antrenamentul de astăzi, programat de Tavi Benga la ora 18.00. Mierlici n-a ajuns însă la ședința de pregătire, iar la telefon a fost imposibil de contactat. Tânărul mijlocaș transferat în această vară de la Voința Turnu Măgurele se grăbise să ajungă devreme la Reșița, pentru a avea timp de odihnă înaintea antrenamentului. Dimineață, pe la ora 8.00, când mai avea vreo 25 de kilometri până la stadionul din Valea Domanului, într-un moment de neatenție, Mierlici a pătruns cu autoturismul pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o autoutilitară. „Un tânăr de 19 ani din București, având alte preocupări de natură a-i distrage atenția în mod periculos, prin folosirea telefonului mobil, a pătruns pe sensul opus cu autoturismul și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat de 34 de ani, tot din București”, au explicat reprezentanții IPJ Caraș-Severin.


Oficialii clubului reșițean sunt în stare de șoc. „Acum, seara, am aflat ce s-a întâmplat. Suntem șocați cu toții. El nu s-a prezentat la antrenament, nu anunțase nimic și atunci am început să-l sunăm, dar nu am reușit să dăm de el. Am sunat la București, la familie, la antrenorul lui de la juniori și așa am aflat de accident. Am înțeles că a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Fundeni, cu fractură de stern și leziuni grave la coloana cervicală. Cătălin ne place foarte mult, ne-am pus mari speranțe în el și ne interesăm acum să vedem cu ce-l putem ajuta. În primul rând sper să se facă bine și m-aș bucura enorm să-l putem vedea cât mai repede pe gazon. Suntem cu toții alături de el”, ne-a declarat președintele Viorel Lolea.
Din informațiile obținute de expressdebanat.ro, Cătălin Mierlici a rămas încarcerat în urma impactului violent. A fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Reșița cu fractură de stern și alte leziuni destul de grave, dar viața lui nu a fost pusă în pericol. Fotbalistul a fost ulterior transportat la Spitalul Fundeni. Șoferul celeilalte mașini implicate în accident nu a suferit vătămări foarte grave, el plecând acasă, la București.