Fotbaliștii de la CSM Reșița au rămas datori! 10 dintre ei, concediați în iarnă!

bobar cristian presedinte csm resita
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Curtea Stadionului Mircea Chivu s-a umplut iar de fotbaliști și de speranțe, dar CSM Reșița e pe loc de retrogradare în Liga 2!

Rosso-nerii au fost băgați în ședință de președintele Cristian Bobar după 1-4 la Târgoviște, cu Chindia, rezultat care întregește o serie mult sub așteptări și sub pretenții. Băieții lui Flavius Stoican au fost desființați de galerie mai întâi, apoi au aflat că rămân cu buzunarele goale de sărbători. Pentru că e prea puțin probabil să bată tot până la vacanța de iarnă, așa cum le-a impus Bobar. Acasă, cu Metaloglobus și CSM Alexandria, în deplasare, la Unirea Dej și CSC Șelimbăr.

„Am avut o ședință cu jucătorii și, separat, o discuție cu antrenorul Flavius Stoican. Dacă nu obțin maximum de puncte în următoarele patru etape îi lăsăm fără bani, îi sancționăm financiar. E supărare mare pentru că ei sunt cu banii la zi, au toate condițiile, au avut tot suportul, s-au bucurat de toate eforturile noastre, ale conducerii, ale suporterilor și, cel mai important, ale Consiliului Local Reșița, ale Primăriei Reșița și ale primarului Ioan Popa. Fotbaliștii noștri au rămas datori!”, a spus președintele Bobar pentru Express de Banat.

untitled design set 970x90 px

Flavius Stoican se bucură în continuare de toată susținerea. I s-a pus însă în vedere să pregătească din timp remanierea lotului de jucători. „Va face o listă cu jucătorii la care vom renunța. Avem 25 de jucători în lot, trebuie să rămânem cu 15 la care se adaugă juniorii noștri.”, a mai spus șeful din Valea Domanului.

Între cei 15 care rămân se va afla și Erico da Silva, fundașul brazilian de 34 de ani ajungând la o înțelegere cu CSM Reșița. „Se antrenează de 2 săptămâni cu noi, așteptăm doar să-i ajungă permisul de muncă.”, a confirmat Cristi Bobar.

untitled design set 970x90 px