Fostul vicepreședinte CJ Timiș, Roxana Iliescu, ultima „achiziție” a Pro România

explo 1000x200

După o perioadă în care a stat departe de politică, Roxana Iliescu, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș și PMP Timiș, a reintrat oficial în joc. De această dată este membru Pro România Timiș, unde i s-a propus să coordoneze Filiala Timișoara a partidului condus de Victor Ponta.

Roxana Iliescu este de astăzi oficial membru Pro România Timiș. Ea a fost prezentată într-o conferință de presă organizată la sediul județean al partidului de actualii coordonatori, deputatul Adrian Pau și Nicolae Birău, primarul comunei Variaș.

„N-am discutat despre funcții. Dat fiind că suntem în apropierea alegerilor europarlamentare, este important să consolidăm echipa. Nu urmăresc vreo funcție, ci vreau să avem un scor cât mai bun în alegeri. (…) Nu consider că este o trecere de la o extremă la alta privind ideologia partidului. Nu cred că există o problemă privind doctrina. Mai ales pe zona economică, promovăm politici de dreapta”, a declarat Roxana Iliescu, din calitatea de membru Pro România.

Actuala conducere județeană a partidului consideră că Roxana Iliescu va consolida formațiunea

„Mă bucur că a acceptat să facă parte din echipa noastră. Spre deosebire de colegii mei de la PSD, cărora le e rușine să defileze cu Grapini, eu mă mândresc cu Roxana Iliescu. (…) Aud voci de la București care o dau pe doamna Grapini viitoare coordonatoare a PSD Timiș. Ar fi un pas înainte pentru PSD Timiș pentru că în sfârșit ar avea un lider în legătură directă cu Dragnea. (…) Ne apropiem din ce în ce mai tare de campania electorală, am convingerea că toți timișorenii văd ce se întâmplă în momentul de față, deși suntem bombardați în online de realizările PSD care nu au niciun fel de legătură cu ei”, a precizat deputatul Pro România, Adrian Pau. Potrivit acestuia, s-au alăturat organizație județene de partid și Florin Corojan, medic și Dan Jurcă, fostul conducător al Direcției de Permise Timiș.