Haine, pantofi, dar și bunătățuri sau apă de trandafir și lavandă. S-a deschis o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare

De miercuri până duminică inclusiv, timișorenii își pot reînnoi garderoba la ediția de primăvară a Salonului Industriei Ușoare, deschis în tradiționala locație a Centrului Regional de Afaceri. După ediția din februarie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a mai organizat un nou târg la solicitarea publicului, dar și a expozanților, în contextul apropierii sărbătorilor pascale.

Ca de obicei, la eveniment se află comercianți din țară. Timișorenii își pot cumpăra haine, lenjerie de corp, pijamale, articole de marochinărie, atât „clasicele” geci de piele, dar și rochii de piele, dar și blănuri, haine și inclusiv căciuli. Nu lipsesc nici producătorii de pantofi, cu oferte ce ajung și la 100 de lei perechea de încălțăminte, dar nici cei care produc poșete. La târg sunt și câțiva expozanți de bijuterii, în special gablonțuri și cercei handmade. Însă Salonul Industriei Ușoare are o ofertă largă și pentru gurmanzi.

Atât în afara târgului, dar și în interiorul CRAFT, se vând produse alimentare proaspete. De la miere și mezeluri, la dulciuri de casă și produse la grătar sau celebra pită de Pecica, oferta e destul de variată. Cei care vând produse artizanale au adus la eveniment opinci sau ii, dar și pălincă și țuică de casă. Nu lipsesc nici produsele cosmetice, uleiurile naturale, apa de trandafir sau lavandă, care se pot bea, utiliza la salate sau prăjituri sau ca demachiant. De asemenea, se vând și odorizante din ulei de palmier și esențe naturale.

Salonul Industriei Ușoare e deschis zilnic, de la 10 la 20, cu mențiunea că duminică, în ultima zi, orarul se termină la ora 18. Accesul este gratuit.