Dă jumătate de miliard să scape din puşcărie!

Pentru primarii sau foştii edili penali din Caraş-Severin sacii cu bani nu au fund. “Împăratul”, fostul primar de la Oţelu Roşu, a pus 500 de milioane de lei vechi la dispoziţia instanţei şi a scăpat de cătuşe, el fiind arestat pentru fapte de corupţie. Şi nu e singurul exemplu!

Toţi cei trei arestaţi preventiv în cazul fraudării fondurilor europene de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Caraş-Severin, Romică Anculia, fostul director al instituţiei, Simion Iancu – Simi şi Valentin Ghiţă, foştii primari din Oţelu Roşu şi Socol, demonstrează că funcţiile pe care le-au deţinut sunt foarte bănoase. “Împăratul” Simi a fost primul care a plătit jumătate de miliard cauţiune pentru a fi pus în libertate. Acelaşi preţ l-a plătit şi “seniorul feudal” Anculia, dar în cazul său instanţa se va pronunţa în 23 august.

Valentin Ghiţă nu stă nici el mai rău cu banii. A cerut la rândul său liberarea pe cauţiune. Preţul corect, 500 de milioane de lei vechi. Până săptămâna viitoare trebuie să facă dovada achitării cauţiunii, iar judecătorii de la Tribunalul Caraş-Severin vor hotărî dacă Anculia şi Ghiţă îşi pot “cumpăra” şi ei libertatea.

Comments

  1. ” Pisi ” dă Caraş-Severino , cea cu fiţe ş-un ” ambîţ ”… « Sfinxul says:

    […] Blaskovits) s’au mutat la Poiana Marului si au facut reteaua de cablu din Ohaba Ferdinand, ajutoru’ lu’ Simi (premarele arestuit de la Ohaba Ferdinand). Astfel Oscar Berger a pierdut un preten de pahar si de poker. Sursa de informatii: mossad doi […]