„Foști și actuali lideri PSD pun la cale trădarea alianței cu Pro România și ALDE! Cu sau fără ei, câștigăm această bătălie electorală!”

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Secretarul general Pro România, Ion Mocioalcă, știe în continuare tot ce mișcă în PSD Caraș-Severin și e pregătit să dejoace sabotajul pus la cale și migrarea mai multor primari social-democrați către PNL sau alte formațiuni politice apropiate de liberali!

Deputatul a spus pentru expressdebanat.ro că alianța Pro Caraș-Severin, PSD – Pro România – ALDE, e bătută în cuie, că mai trebuie îndeplinită o simplă formalitate: semnarea protocolului. Mocioalcă lasă de înțeles că nu s-au grăbit cu semnarea protocolului deoarece în această construcție politică ar mai putea intra și alți lideri politici locali, chiar înainte de alegerile locale. „Alianța s-a făcut și datorită faptului că eu am ținut neapărat ca locuitorii județului să aibă un președinte de Consiliu Județean de-al lor, care știe administrație publică, deoarece una e administrația, alta e management și cu totul altceva administrație publică și proiecte europene. În momentul de față, din stânga politică, pe care mi-am dorit-o unită, cel mai potrivit pentru Consiliul Județean este Silviu Hurduzeu”, a spus Ion Mocioalcă.

Hurduzeu e variantă ideală în opinia secretarului general Pro România nu numai pentru că a condus Consiliul Județean în ultimii patru ani, dar și pentru că nu a răzbătut în carieră dând din coate, ci prin pregătirea și onestitatea lui. Mocioalcă recunoaște că a contat și poziția lui Hurduzeu în momentul în care lui Liviu Dragnea i s-a cerut să plece. „Eu am avertizat PSD despre faptul că Liviu Dragnea îl duce la pierzanie. Și acest lucru s-a demonstrat imediat, la alegerile europarlamentare, când scorul de 22 la sută i s-a datorat în exclusivitate lui Liviu Dragnea și conducerii de atunci a partidului”, a adăugat parlamentarul.

Alianța PSD – Pro România – ALDE nu poate fi bătută în Caraș-Severin de un PNL singur, e convins Mocioalcă, motiv pentru care astăzi se încearcă tot felul de trădări. Culmea, orchestrate tocmai din interiorul PSD. „Pe măsură ce alianța a prins contur și ne-am apropiat de momentul semnării protocolului, ne-am dat seama de obstacolele pe care le vom întâmpina în această bătălie electorală. În primul rând, unii sunt adversarii alianței, pe care îi identific în exclusivitate în PNL. Alții sunt dușmanii alianței, pe care îi identific în interiorul PSD. În PSD, cuvântul la ordinea de zi este trădarea. Foști și actuali lideri PSD se întâlnesc punând la cale cum să trădeze acest partid. Acum nu poate fi vorba și despre alianță pentru că ea nu este constituită încă, dar va veni și rândul alianței să fie trădată. Dau exemplu întâlnirile de la Oravița, Oțelu Roșu, Sichevița, Cornea și chiar întâlnirile de la poale de munte, de la Văliug”, avertizează Mocioalcă.

Liderul Pro România a stat deja de vorbă cu o parte dintre cei convocați la întâlnirile respective, iar cu alții urmează să o facă în următoarele zile. Le atrage acesta atenția că nu e bine nici pentru ei, nici pentru județul Caraș-Severin să părăsească o asemenea alianță. O alianță despre care spune că a fost făcută cu bună credință și în interesul cetățenilor județului: „Nu pot crede în himere! Oricum, eu am intrat în această bătălie electorală ca să o câștig! Cu sau fără unii dintre ei! Eu cred că vor fi puțini inconștienți care vor pleca într-o aventură politică. De altfel, cred că această alianță se va întări cu alte câteva personalități politice ale județului, cărora încă de acum le fac invitația cu inima deschisă să ni se alăture. Eu nu am nimic de așteptat de la oamenii politici ai PSD care își caută viitorul politic «luminos» pe Aleea Modrogan Nr.3 (n.r. – sediul PNL)”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/