“Ancheta” lui Lupşac l-ar putea băga după gratii!

Romeo Marian Mitruţ şi prietenii lui au făcut pe detectivii de ieri dimineaţă şi până astăzi, la orele după-amiezii, ca să găsească locul în care pretinte că a fost dus, sechestrat şi bătut de Petrică Lupşac şi alţi câţiva indivizi care purtau cagule.

UPDATE, ORA 22.00 – Vezi aici imagini cu locul în care a fost sechestrat tânărul de 24 de ani de către fostul şef al Fiscului din Oţelu Roşu!

 

UPDATE ORA 18.46 – Ancheta la fața locului a luat sfârșit. Polițiștii au adunat mai multe probe, care pun în pericol libertatea lui Lupșac, omul care a încercat să își facă singur dreptate, aplicând Legea terorii. Din surse neoficiale, se pare că polițiștii ar fi găsit în mașina bugetarului un aparat cu electroșocuri, iar obiectele ridicate de pe câmpul unde l-ar fi dus pe Romeo Mitruț sunt probe consistente împotriva lui. De asemenea, în urma dezvăluirilor incendiare prezentate în exclusivitate de reporterii Express de Banat, se pare că polițiștii au în plan și audierea cumnatului lui Lupșac, care a fost și el amenințat cu un pistol.

UPDATE ORA 18.26 – Potrivit anchetatorilor, la fața locului se văd și urme proaspete ale roților de la o mașină, semn că este posibil ca Lupșac să fi ajuns înaintea polițiștilor la locul răpirii, de unde să mai fi șters din urme. Anchetatorii caută acum glonțul pe care fostul șef de la fisc l-ar fi tras vineri seară, conform declarației tânărului.

UPDATE ORA 17.50 – În aceste momente, tânărul și avocatul său, alături de polițiști se află pe câmpul unde vineri seară Marian a fost răpit și lovit cu bestialitate. Oamenii legii pot ridica o serie de probe. Cele afirmate de Romeo Mitruț se pare că sunt adevărate, întrucât așa cum le-a declarat reporterilor, urmele roților de la mașină se văd pe câmpul unde acum polițiștii încearcă să își facă datoria.

casa rapire otelu rosu

UPDATE ORA 17.00 – Dacă poliţiştii din Oţelu Roşu nu au fost curioşi să identifice locaţia respectivă şi totodată să se convingă dacă afirmaţiile tânărului sunt reale, acesta a căutat prin împrejurimile oraşului şi a găsit locul în care i s-a pus pistolul la cap. „Am căutat peste tot. Am aflat de o zonă după Glimboca, unde au părinţii lui, din câte am înţeles, ceva livadă. Acolo am găsit casa la care m-au dus vineri seară. Se văd urme de maşină, urme de paşi şi chiar semne pe gratiile de care m-a legat cu cătuşele. Am identificat imediat locul, am recunoscut copacii, scările pe care m-a pus, şi ţigla spartă de pe jos”, a declarat, în exclusivitate pentru expressdebanat.ro, Romeo Mitruţ.
Cosmin Bolosin, avocatul acestuia, a sunat la Poliţie pentru a anunţa că s-a găsit locul din care pot fi ridicate numeroase probe.

politie otelu rosu

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!