UPDATE. Hoții după care s-au tras focuri de armă în zona Trandafirul sunt liberi!

explo 1000x200

Polițiștii au încercat să prindă azi noapte un grup de hoți care ar fi spart mai multe magazine din cartierul Govândari. Cetățenii au declarat azi dimineață că au auzit mare hărmălaie, însă nu au știut ce s-a întâmplat.

Vânzătoarea unuia dintre magazinele din zonă a spus că hoții au tăiat lacătul de pe ușa societății și au furat aproape tot stocul de țigări. Spargerea a fost, cel mai probabil, programată, ținând cont de faptul că joi este ziua în care societatea alimentară se aprovizionează cu marfă.

Azi dimineață, femeia care lucrează ca și comerciant a fost sunată de șefi să se deplaseze mai repede la locul de muncă și să vadă lipsurile din magazin. Aceasta a spus că a mai găsit pe jos câteva pachete, probabil pierdute pe drum de hoți. A mai declarat că ar fi auzit că același grup ar mai fi spart câteva chioșcuri, furând același lucru.

UPDATE 1 – Reșițenii care locuiesc în zona Trandafirul au fost treziți în zadar cu focuri de armă în noaptea de joi spre vineri, pentru că polițiștii n-au reușit să îi oprească pe hoții de țigări. Deși aceștia au abandonat în tufiș sacul cu marfa furată, vor avea mari probleme cu legea, după ce oamenii legii îi vor identifica.

,,Bunurile au fost recuperate şi predate părţii vătămate, însă cercetările continuă în cadrul unui dosar de cercetare penală întocmit pentru infracţiune de furt calificat, precum şi pentru identificarea suspectului”, a spus Ancuța Chețan, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Rămâi cu Express de Banat, revenim cu amănunte!

Comments

  1. xxx alegatorul- neinitiatul says:

    am ramas…. e 1854