Focuri de armă în Caransebeş!

Poliţiştii au intrat în alertă maximă imediat ce au fost anunţaţi că se aud focuri de armă şi  că în zonă a fost văzut un bărbat înarmat.

Poliţiştii de ordine publică de la Poliţia Municipiului Caransebeş au depistat în după-amiaza zilei de ieri un bărbat care ar fi efectuat, fără drept, focuri de armă pe un teren viran. „Poliţiştii l-au legitimat pe bărbat, acesta fiind P.S., în vârstă de 63 de ani, asupra căruia a fost găsită o armă de vânătoare şi patru cartuşe de tip alice. Bărbatul este posesor de permis de vânătoare, însă nu avea emisă nicio autorizaţie pentru data de 24.02.2015. Bărbatul  este bănuit că ar fi modificat patul din lemn al armei şi ar fi vrut să verifice traiectoria armei în urma modificărilor aduse, efectuând opt focuri asupra unui pom”, a precizat reprezentantul IPJ Caraş-Severin, Ancuţa Cheţan.

Arma a fost ridicată în vederea efectuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

banner 1000 x 100 hd