Foc de armă în plină noapte lângă Bucova

promovare online Timisoara Casa Auto

Urmărire ca-n filme noaptea trecută la ieșire din localitatea Bucova. Trei bărbați care încercau să fure motorină din rezervorul unui camion au fost surprinși de polițiști, dar au refuzat să se predea.

Aventura a început în jurul orei 1.15 minute, atunci când polițiști ai Secției 10 Poliție Rurală Oțelu Roșu au surprins în flagrant 3 persoane în momentul în care ar fi început să sustragă motorină din rezervorul unui camion aflat într-o parcare, la ieșire din Bucova.

„Astfel, în noaptea de 24 spre 25 ianuarie, polițiștii i-au surprins pe cei trei bărbați în timp ce, folosindu-se de o rangă, ar fi distrus bușonul rezervorului de la un cap tractor și cu ajutorul unui furtun și a unor bidoane de plastic, ar fi început să sustragă motorină din interior”, detaliază polițiștii.

Cele 3 persoane nu s-au conformat somației legale a polițiștilor de a se opri și au încercat să fugă spre pădure. Unul dintre agenți a scos pistolul și a executat un foc de avertisment în plan vertical. Gestul a dus la prinderea și imobilizarea unui tânăr de 17 ani, celelalte două persoane fugind spre pădure.

promovare banner maxagro

„În scurt timp, polițiștii au reușit prinderea și imobilizarea și a celorlalți doi bărbați, care au încercat să se sustragă, unul de 40 de ani și un tânăr de 19 ani, toți din localitatea Bucova”, mai spun oamenii legii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bărbatul de 40 de ani și tânărul de 19 ani fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare al Inspectoratului, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, cu propunere legală.

publicitate tmc 640