Patinoar aglomerat în weekend la Caransebeș

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Patinoarul din Caransebeș își revine după zilele călduroase, astfel că în weekend tinerii aleg gheața, singura distracție din municipiul de pe Timiș și Sebeș.

Față de anul trecut a crescut interesul pentru grupuri care sunt programate mai ales în timpul săptămânii, am aflat de la reprezentanții Pieței Gugulanilor, serviciul care administrează patinoarul din parcul General Dragalina.

Am avut probleme timp de o săptămână din cauza temperaturilor ridicate, când gheața de pe patinoar s-a topit, și practic s-a inundat spațiul…, ca o glumă: la Caransebeș și pe patinoarul din Moscova, gheața s-a topit în fata temperaturilor de peste zero grade, pentru că în aceeași zi când noi am avut probleme a apărut în media și informația cu Moscova. Dar după mai bine de o săptămână situația s-a rezolvat iar acum tinerii se bucură de acest serviciu oferit de municipalitate.”, ne-a precizat Luminița Verdeș, șef birou Serviciul Public Piața Gugulanilor.

promovare banner maxagro

Și în acest an prețurile rămân neschimbate: 5 lei pentru închirierea unei perechi de patine și 5 lei intrarea, iar pentru grupuri organizate de elevi, însoțite de câte un cadru didactic intrarea este liberă.

publicitate tmc 640