Florin Ionescu: „Avem bani, dar erau pe contul de întreținere…”

explo 1000x200

Proaspăt desemnat manager al Teatrului de Vest din Reșița, Florin Ionescu a ținut astăzi prima sa conferință de presă, conferință în cadrul căreia a prezentat programul propus de Teatru pentru anul 2018.

„A apărut o informație falsă pe Banat Express, s-a spus că nu avem bani. Avem bani, dar erau pe contul de întreținere”, a explicat acesta anularea reprezentației „Zbor deasupra unui cuib de cuci”. Și, spune Ionescu, chiar dacă erau de plătit puțin peste 1.000 de lei, contabila nu a vrut să facă plata pentru că în contul cu pricina nu mai erau bani. Erau, însă, în contul de întreținere, dar de acolo se pare că  nu se pot plăti reprezentații sau colaborări. Știu, v-am pierdut, și noi ne-am pierdut, pentru că suntem doar jurnaliști, nu și contabili…

Cât privește noul manager și mandatul său în fruntea instituției de cultură reșițene, îi dorim activitate fructuoasă și îi recomandăm, dacă tot are de gând să-și ducă mandatul până la capăt, să folosească „noi” și „la noi” atunci când vorbește despre Reșița (unde este manager) și nu atunci când se referă la Ungaria. Și îi mai recomandăm să învețe numele publicațiilor locale din oraș, că sigur va mai avea nevoie de colaborări cu acestea.

Asta că tot îl vedem așa activist și atent la detalii…

YouTube video