„Valsul” lui Smiley, pe podul din centrul Reșiței! [VIDEO]

po 1000x100px (3)

Faptul că regizorul Iura Luncașu s-a îndrăgostit de județul Caraș-Severin și în special de Reșița nu mai e pentru nimeni un secret. Însă această pasiune s-ar putea să aducă zonei mai multă promovare decât ne-am aștepta.

Deja celebrul film „Ghinionistul” a dus Reșița și împrejurimile pe marile ecrane din țară. Dorian Popa a filmat un videoclip la Reșița pentru piesa care reprezintă coloana sonoră a filmului. Și asta nu e tot. Un alt mare artist a fost la un pas să vină la Reșița pentru a înregistra unul dintre cele mai vizionate videoclipuri, regia fiind semnată de același Iura Luncașu.

„Am fost la milimetru să vin cu Smiley să facem videoclipul pentru piesa «Vals». Am făcut o pasiune pentru podul din centrul orașului și pentru podul metalic. Aș fi vrut să filmez și la bazinul olimpic, dacă tot ne cunoaștem cu domnul Laurențiu Plestici, să profităm și să facem lucruri frumoase. Și în rest, pe acel pod. Îmi place mie atmosfera de pe acel pod noaptea, când orașul se așează și nu mai e nimeni, e ceva fabulos. Acolo aș fi vrut să fac una dintre secvențele de vals”, ne-a dezvăluit Iura Luncașu într-un interviu în exclusivitate.

YouTube video

1000x100 casa brutarului

Din nefericire, locația a fost schimbată în ultimul moment, Smiley nemaiputând ajunge la Reșița pentru filmări. Dar tot răul spre bine! Iura Luncașu promite să revină la Reșița. Bineînțeles, în calitate de regizor și însoțit de artiști. „De fiecare dată când o să am ocazia, voi veni aici, la Reșița, să filmez un videoclip, un film. N-am cum să aleg altceva. M-am atașat de acești oameni și de acest oraș”.

YouTube video