Firmele private, atrase ca un magnet de comuna Buchin. De câștigat are toată lumea!

explo 1000x200

Crește numărul investitorilor în zona comunei Buchin, localitate învecinată cu municipiul Caransebeș. Pe lângă companiile importante care-și desfășoară activitatea de ani buni pe teritoriul localității Buchin, o altă firmă este interesată să-și dezvolte afacerea.

Primul pas a fost făcut: achiziția de teren de la un proprietar privat. Acum urmează demararea lucrărilor de investiții. „De la Primărie a fost solicitat certificatul de urbanism de către SC RomProFix SRL, o companie româno-poloneză. Au la dispoziție câteva luni să solicite autorizația de construcție. Eu spun că este un pas important pentru comunitate pentru că intră bani la buget din autorizații, din impozite pe salarii, bani pe care-i putem folosi tot pentru comunitate.”, ne-a declarat Gheorghe Coilă, primarul comunei Buchin.

Înființat în 2007, RomProFix este un important centru de distribuție de unelte, accesorii, mașini electrice și echipamente de protecție.

Varietatea și calitatea produselor comercializate ne îndreptățesc să fim un partener fiabil și de încredere pentru colaboratorii noștri. PROLINE, principalul brand propriu, este leader pe segmentul său de piață și acoperă produse precum scule și unelte din domenii diverse. În portofoliu mai avem mărci de renume pentru diverse produse în domenii precum auto, mecanică, construcții, tâmplărie, lăcătușerie, îmbinare, finisare, grădinărit, toate la o calitate ridicată și un preț avantajos.”, aflăm de pe site-ul oficial al companiei care investește la Buchin.

Reprezentanții firmei au achiziționat 30.000 de metri pătrați de la un proprietar privat. Aici va fi ridicată o hală cu funcțiuni de depozitare comerț, servicii anexe tehnice, împrejmuire teren și amenajare parcare.

Urmează ca investitorii să solicite autorizația de construcție de la Primăria Buchin pentru hală, ne-a mai precizat edilul comunei, una dintre cele mai bogate din Caraș-Severin, dacă ne luăm după încasările la bugetul local.