Firmele de casă bat degeaba la ușile PSD Caransebeș! Borcean nu-și mai ține gura!

borcean il acuză pe pasere ca face jocurile frimelor de casa ale PSD
untitled design set 970x90 px

Tot mai contestat în partid, președintele PSD Caransebeș îl acuză pe viceprimarul Bebe Pasere că ar lucra în interesul unor oameni de afaceri care urmăresc contracte cu municipalitatea!

Felix Borcean s-a săturat de jocurile din PSD și de postura în care a fost pus de către liderii organizației județene și schimbă tonul. Fiindu-i pusă la îndoială tot mai tare candidatura pentru al treilea mandat, în timp ce Bebe Pasere, Marius Damian și Marius Isac sunt cotați cu șanse tot mai mari să-i ia locul pe lista PSD, edilul-șef îi pune la punct rând pe rând pe adversarii de astăzi din partid. Lansează însă și acuzații care n-au cum să nu alimenteze și mai mult tensiunile și să nu grăbească ruptura dintre el și PSD.

„Eu sunt un tip mai contondent în relația politică, de asta nici măcar n-am fost încercat în a face anumite contracte preferențiale, de a da de lucru nu știu căror firme. Poate n-aveam nimic împotrivă, dar nici n-am fost, recunosc, nu m-a încercat nimeni cu astfel de situații. Știindu-mă, știindu-mi caracterul, probabil că și-au dat seama că nu face treabă cu mine. Intrat în lupta asta politică, un om cum e Bebe Pasăre, nu a venit la Primărie ca să ajute cetățenii să facă lucruri mărețe. El a venit și a chemat băieții din diaspora: vă dau de lucru, n-o să aveți timp să lucrați cât e de lucru în Caransebeș! Lucrul ăsta nu s-a întâmplat, ei sunt nemulțumiți, ei au băgat banii în campanii! Eu nu am băgat bani în campanie, recunosc, campania mea nu m-a costat aproape nimic!”, a spus Felix Borcean la „Oameni și fapte”, acuzându-l pe viceprimarul Bebe Pasere de interese financiare. Interese pe care nu și le-a putut atinge tocmai din cauza neînțelegerilor dintre cei doi.

Felix Borcean spune că are libertate deplină în actual managerial din Primăria Caransebeș pentru că nu e dator nimănui, nu a promis nimic nimănui, în timp ce, insinuează primarul, Bebe Pasere ar avea destule note de plată de achitat. „Nu sunt dator nici la mine, nici la nimeni, nici la altcineva! Și lucrul ăsta e inconfortabil! Un oraș, un oraș cum e Caransebeșul, poate aduce beneficii de grup, că partidele politice astea… nu vine nimeni în partid, că îmi place mie PSD, vin să obțin ceva, să mi se dea ceva. Sunt firmele de casă care așteaptă, firme de topografi, constructori, proiectanți și așa mai departe, care bat la ușile partidului. De asta asociam situația de la Palace cu Nașul, că acolo veneau oameni care voiau să li se dea ceva, să ciugulească ceva. Eu vreau să lucrez corect! Se poate lucra și așa! Și eu cred că până la urmă cetățenii asta apreciază, nu apreciază pe unul care vine să-și îndestuleze toate neamurile, prietenii, gurile și așa mai departe. Nu, pe mine nu mă poate acuza nimeni de treburile astea!”, a mai afirmat Felix Borcean, spre rumoarea social-democraților cărășeni.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/