Demersuri pentru reabilitarea școlii de pe Aleea Alunișului din Caransebeș

scoala alunisului caransebes

Primăria Caransebeș face demersuri pentru reabilitarea și eficientizarea energetică a unităților de învățământ din municipiu.

Întruniți joi în ședință ordinară, aleșii locali din Caransebeș au aprobat documentația DALI și depunerea proiectului „Reabilitare și eficientizare energetică școala generală din Aleea Alunișului, nr. 1, municipiul Caransebeș” pe programul Fondului de Mediu de eficientizare energetică a clădirilor publice.

Valoarea estimativă stabilită la faza DALI pentru obiectivul de investiții este de 19,9 milioane de lei. Primarul Felix Borcean spune că, în perioada următoare, toate școlile din municipiu vor fi renovate și dotate prin proiecte cu fonduri europene.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

În perioada următoare, toate școlile din oraș vor fi renovate și dotate prin proiecte pe finanțări europene. Pentru o parte din ele deja au fost începute procedurile de licitații pentru lucrări. În fosta Școală Generală nr. 7 își desfășoară în prezent activitatea Grădinița și Școala Baptistă, iar prin intermediul bisericilor baptiste au fost efectuate lucrări de amenajare interioară a sălilor de clase. Prin acest proiect ne dorim o renovare integrată a întregii școli. În anii anteriori am asfaltat curtea interioară, am realizat un loc de joacă, iar anul acesta am marcat terenul de fotbal. Iată ca va urma în anii următori și renovarea clădirii, pe fonduri guvernamentale” , a  declarat primarul Caransebeșului.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/