Firmă din Caraş-Severin premiată la Topul firmelor din judeţul Timiş!

În cadrul festivităţii de premiere a celor mai performante firme din judeţul Timiş, desfăşurată în 27 octombrie la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, a fost premiată şi o firmă din Caraş-Severin!

Aur’a Mineral Water, compania care deţine fabrica de apă de lux de la Ocna de Fier, este deţinută de trei oameni de afaceri din Timişoara: Horaţiu Rada, Eleodor Coptil şi Mihai Petrăchioiu. Graţie acţionariatului, societatea comercială din Caraş-Severin, cu sediul la Ocna de Fier, a ajuns în Topul firmelor din judeţul Timiş, realizat în baza activităţii desfăşurate în anul 2016!

CITEŞTE ŞI: MADE IN CARAȘ-SEVERIN. Apa de aur a Banatului e unică în lume! Din Munții Dognecei, în restaurantele de cinci stele din Dubai!

La momentul festiv a fost invitat şi preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, pentru a înmâna premiul directorului executiv al firmei din Ocna de Fier, Horaţiu Rada.

„Este vorba de o firmă, într-adevăr de top, căutată deja în întreaga lume pentru proprietăţile apei pe care o exploatează. Aur’a este singura apă care a fost răsplătită şi a primit recunoaşterea internaţională la cel mai înalt nivel, primind trei stele de aur de la Bruxelles. Cum era şi firesc, a fost introdusă de către Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş şi în Topul firmelor. Cu mândrie o spun, mie mi-a revenit onoarea de a înmâna premiul investitorului Horaţiu Rada, având în vedere că izvorul celebrei ape se găseşte la noi, în judeţul Caraş-Severin, la Ocna de Fier. Eu invit investitorii din Timiş, dar şi din întreaga ţară, să vină în Caraş-Severin, aici unde avem nenumărate resurse, la fel, sau chiar mai importante, ce pot fi exploatate“, a declarat Silviu Hurduzeu.