Finalul de săptămână pe Muntele Semenic este dedicat sportului. Cupa „Colț de Rai”, la cea de-a doua ediție

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Turiștii vor lua cu asalt Muntele Semenic, unde se anunță un final de săptămână spectaculos. Peste 200 de iubitori ai sporturilor de iarnă sunt așteptați mâine să participe la cea de-a doua ediție a cupei „Colț de Rai” dar și la cea de-a 33-a ediție a cupei ,,Prietenii munților”

Copii de la 6 ani, până la seniori sunt așteptați să se înscrie la evenimentul sportiv organizat de Pensiunea „Colț de Rai„, cu sprijinul Asociației „Prietenii Munților” și sponsorizat de firma CHRIS SKETCH. Competiția, la care deja s-au înscris 110 persoane, se adresează tuturor categoriilor de vârstă, chiar și nelegitimate la un club sportiv și cuprinde două etape de concurs: prima este manșa de slalom special, care va începe la ora 10 pe pârtia Goznuța, iar cea de-a doua, de slalom uriaș. Ultima, care vizează tehnica și viteza, este programată să se desfășoare în cea de-a doua parte a zilei, pe pârtia Crucea de Brazi, după cum a declarat Remus Rof, organizatorul concursului.

Toți cei interesați trebuie să știe că participarea este gratuită, înscrierile se fac pe adresa de e-mail a Asociației „Prietenii Munților”: contact@prietenii-muntilor.ro sau chiar înainte de începerea concursului, pe pârtie. Premiile pregătite de sponsorii evenimentului, Pensiunea „Colț de Rai” și firma CHRIS SLETCH, vor fi acordate de la ora 19, precedate de o petrecere în cinstea participanților.

promovare banner maxagro Muzeul TM

„În ciuda condițiilor meteo de până acum și a problemelor întâmpinate la urcarea pe munte, încurajez turiștii să vină pe Semenic, să se bucure de vremea frumoasă și să lase de o parte grijile drumului, care acum este practicabil. Îmi doresc ca această competiție, Cupa „Colț de Rai”, să devină o tradiție, exact așa cum o reprezintă și „Cupa Veteranilor, iar prin aceste evenimente sportive pe care le organizăm să creștem atât numărul de turiști din toate colțurile țării, cât și valoarea Muntelui Semenic, de o frumusețe inegalabilă”, a concluzionat omul de afaceri Remus Rof.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/