Final de vis! Baschetbaliștii de la SCM Timișoara, eliminați de Dinamo din Cupa României

SCM Timișoara nu s-a calificat la Turneul Final Four al Cupei României, după ce Dinamo a răsturnat soarta calificării cu victoria la scorul de 96-83. În tur, la Timișoara gazdele au câștigat cu 11 puncte avans, după 86-75.

Încă din primul sfert, Dinamo a recuperat din ecart, deoarece conducea deja cu 27-16. Jocul bun al bucureștenilor a continuat în următorul sfert, iar la pauză s-a intrat cu 44-29. Timișoara nu a reușit mare lucru nici în sfertul trei, astfel că în parțialul decisiv s-a intrat cu 69-52. În ultimul sfert abia bănățenii au mai redus din diferență, iar în ultimul minut, scorul le era favorabil, 91-83. Komatina a faultat însă un adversar când mai erau 3 secunde de joc, iar Baker a mers la libere și a marcat, suficient pentru ca Timișoara să iasă din cărți.

Pentru SCM Timișoara au marcat jucătorii: Vladan Vukosavljevic 26 puncte, Stojadinovic 14 puncte, Brown 11 puncte, Pesakovic 9 puncte, Randolph 9 puncte, Calotă 8 puncte, Komatina 2 puncte, Diculescu 2 puncte, Baciu 2 puncte. Baker a fost cel mai bun marcator al dinamoviștilor, cu 24 de puncte.

SCM Timișoara joacă din nou în deplasare sâmbătă, de la ora 18, la Cluj.