Final de aprilie, de poveste, la Grand Hotel Minerva Resort&Spa

Haideți la grill, tovarăși dragi, pe Valea Cernei! Muzică Live, grill și bere rece în cantități industriale. Redescoperă liniștea și echilibrul, în micul colț de paradis din Băile Herculane.

Se anunță un weekend de vis la Grand Hotel Minerva, cea care a cucerit premii după premii și este clasată în topul celor mai bine cotate resorturi de lux din segmentul balneo, atât din țară, cât și din străinătate.

Cu primăvara în suflet și cu peisajele de pe Valea Cernei care pur și simplu îți taie răsuflarea, zilele de sfârșit de aprilie vor fi scrise în condica unui mini-sejur excelent, în cel mai original mod, și mai ales atunci când prietenii și familia îți sunt aproape.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Muzică LIVE în fiecare seară, bere rece și fripturi suculente, show de live cookin, acces NELIMITAT  la SPA (inclusiv la terasa tip plajă) și multe alte surprize plăcute vă așteaptă la un Party de 1 MAI cum nu ați MAI avut până acum!

1 mai minerva

Când copiii sunt fericiți, părinții sunt mult mai relaxați!

Bucurați-vă de Grand Hotel Minerva Resort&Spa, atât în vacanța de Paște, cât și în minivacanța de 1 Mai, alături de cei dragi și nu uitați să vă bucurați de confortul locației, dar și de factorii naturali de cură. Oaspeții GHM au acces GRATUIT și NELIMITAT la zona pentru relaxare: 5 tipuri diferite de saună (hammam, finlandeză, salină, infraroșii, biosauna), bazine pentru adulți, bazine pentru copii, ciubăr, jacuzzi, studio fitness.

Și pentru că nimic nu este mai important decât sănătatea, în resortul de 5 stele vă veți redobândi sănătatea și starea de bine în clinica Balneo Minerva, unde o echipă dedicată de profesioniști medici și asistente medicale va stau la dispoziție pentru a vă ajuta să fiți sănătoși. Nu trebuie decât să solicitați oferta lunii, pentru tratament balnear, util atât în faza de prevenție, cât și în faza de recuperare.

minerva 2

Rezervări și informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon: 0770 949 389 & 0770 941 511 & 0770 945 105

banner 970 x 250