În noul sezon de aventură, cu „Prietenul tău pe Dunăre – taxi boat Banat”

marina m noua

Zilele însorite din mijloc de primăvară, atmosfera caldă și plăcută îmbie la drumeție și călătorii. O experiență de neuitat în cea mai frumoasă zona din România, unde plictiseala nu are cum să apară pentru că diversitatea reliefului, frumusețile naturii, adrenalina și minunatele obiective turistice vă vor ține în permanență interesul la cote ridicate.

Dintre atâtea oferte, o puteți alege pe cea mai bună. Și nu e nevoie să parcurgeți mari distanțe pentru o experiență inedită. Căci ce altceva poate fi o croazieră pe Dunăre? O călătorie dintre cele mai deosebite. Poate nu știți că la Moldova Nouă vă puteți îmbarca pentru o croazieră în zona orașului unde puteți explora canalele înguste, vegetația abundentă și fauna incredibilă a Dunării.

Începe un nou sezon de aventuri pe apă, iar dacă sunteți în căutarea unei experiențe unice de relaxare și răsfăț pentru minte și spirit, atunci sunteți invitați să descoperiți Clisura Dunării, Insula Ostrov, Cetatea Golubac, Baziaș, stânca Babacaia!

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Insula Ostrov de pe Dunăre este una dintre cele mai frumoase oaze naturale din Banat, inclusă recent în circuitele turistice destinate celor care vor să viziteze județul Caraș-Severin. Insula se află aşezată în mijlocul Dunării, pe partea românească, în dreptul localității Moldova Veche. Un loc misterios și pustiu, o adevărată deltă a păsărilor, dar și a cailor sălbatici. Se află acolo peste 100 de cai sălbatici și numeroase specii de păsări și animale mici de apă. Insula Ostrov se află la aproximativ trei kilometri de port şi se ajunge la ea în doar câteva minute. Nu trebuie decât să vă îmbarcați într-una dintre cele trei bărci de croazieră și de agrement. Sunt mari și confortabile și fiecare poate primi la bord 10 până la 12 pasageri.

taxi boat mn

Ce mai puteți vedea în zonă? Cu siguranță Cazanele Dunării sau Defileul Dunării, care este fără îndoială unul dintre cele mai frumoase locuri din România, devenit foarte popular în ultimii ani. Cu siguranță și datorită Cheilor Nerei din apropiere, care de asemenea au cunoscut un boom turistic. Dunărea străbate teritoriul României pe o distanță de 1.075 km, iar cele mai spectaculoase peisaje le oferă la intrare și la ieșire. Vorbim aici despre Defileul și Delta Dunării. Frumusețea luciului de apă, ineditul traseului cer poate fi parcurs de la Baziaș la Moldova Veche,  poate fi observat în filmul de promovare al zonei, aici .

Cazanele reprezintă un sector de aproximativ 9 km lungime, împărțite în 2 sectoare: Cazanele Mari și Cazanele Mici. Despărțind Carpații Occidentali de Munții Balcani, Dunărea este flancată de ziduri înalte, drepte, ziduri care se apropie până la 230m unul de celălalt, îngreunând navigația. Dacă mergeți la fața locului, cu siguranță veți avea parte de un spectacol inedit. Vă ajută personalul care deservește  Marina Moldova Veche! Pentru rezervări puteți suna la telefonul cu numărul 0722150325! Distracția e garantată!

banner 970 x 250