Filmul de la Spitalul Municipal Caransebeș se transformă în serial! Vela are încredere că personalul medical „va trece peste orice provocare”

Situația de la Spitalul Municipal din Caransebeș a rămas fără rezolvare. Cu un manager demis și un primar derutat de scenele parcă rupte din film încă există o fărâmă de speranță că lucrurile se vor așeza. Cel puțin asta crede cel care a fost edil, timp de 12 ani, în localitate.

Începând de astăzi, Adrian Cican, lepădat de pe scaunul de manager de la Spitalul din Caransebeș, își reia funcția în calitate de interimar, dar la unitatea spitalicească din Orșova, pe care a condus-o înainte de a fi instalat de primarul Felix Borcean. Situația este una fără precedent în contextul în care Spitalul din Caransebeș este unitate-suport COVID, iar în momentul de față este dat uitării. „Filmul” a ajuns și pe ecranele decidenților de la București, dar problema nu a fost ridicată, ci tratată mai degrabă cu popcorn. Prezent la Timișoara, ministrul Marcel Vela a fost întrebat de epopeea din Caransebeș. A evitat inițial subiectul, dar experiența acumulată de-a lungul celor trei mandate de primar i-a șoptit totuși că încă există speranță. Așa că a evitat subtil, în stilu-i caracteristic, orice conflict în fața camerelor.

„Eu sunt ministrul Afacerilor Interne, nu sunt ministrul Sănătății și fiind și din Caransebeș am evitat să intru în orice discuție, analiză, replici, completări cu privire la ce se întâmplă în zonă. Eu am încredere acolo în personalul medical, îi cunosc, sunt oameni de excepție și sunt convins că vor trece peste orice provocare”, a spus ministrul Vela.

1000x100 casa brutarului
expres banat 1000x100 (2)

Filmul de la Spitalul Municipal din Caransebeș se transformă în serial. Rămâne de văzut ce rezervă următorul episod în care poate, poate, apare și ministrul Sănătății.