Fetița cu chibrituri din Grecia… Ce-I va spune lui Dumnezeu despre noi?

olga grecia
1000x100

În prag de Moș Nicolae, o veste înfiorătoare răvășește lumea. O fetiță, nici nu contează etnia, moare în chinuri sub privirile unor oameni în Grecia… Fetița cu chibrituri din poveste de data aceasta nu are parte de o creștinească lumânare, ci de un sfârșit îngrozitor.

Oare ce îi va spune lui Dumnezeu despre noi? Același lucru pe care l-a spus și copilul din Siria care a promis și și-a promis că-I va spune lui Dumnezeu tot.

Nu știu dacă mai contează pedepsele juridice pentru portarul și cei doi muncitori care au trecut nepăsători pe lângă copilul în agonie… O poartă electrică a strivit-o de două ori… Poarta infernului destinului acestui copil ne închide, pe fiecare în parte și pe noi toți, în propria noastră beznă a sufletului.

Fetița cu chibrituri, versiunea grecească, lasă pandemia mult în urmă, pentru că odată cu ea a murit șansa noastră de a găsi drumul spre vindecare…

Oare este greu de imaginat ce-i va spune lui Dumnezeu despre noi? Este o întrebare ce nu aduce un răspuns care să vindece… Undeva, umanitatea și-a pierdut dorința de a privi spre Cer!

Autor: Anca Bica