Festivalul Toamnei, în premieră la Moldova Nouă!

Primăria Orașului Moldova Nouă și Organizația DJ-ilor, Artiștilor, Producătorilor și Interpreților organizează, în acest sfârșit de săptămână, prima ediție a Festivalului Toamnei în orașul de pe Clisura Dunării.

Noua administrație a orașului de la malul Dunării este decisă să acționeze în scopul de a promova zona Clisurii Dunării pentru dezvoltarea turismului. În acest sens, în weekendul ce urmează, Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă organizează prima ediție a Festivalului Toamnei. Vor fi trei zile de spectacole cu muzică populară, dansuri populare și produse tradiționale și specifice zonei Clisurii Dunării. Așadar, de vineri și până duminică, între orele 17.00 și 22.00, pe faleza Dunării vor fi prezenți o mulțime de artiști de renume ai Banatului care vor încânta audiența. De la standurile cu produse tradiționale nu vor lipsi nici specificele produse din pește de Dunăre. „Moldova Noua fiind primul oraș la Dunăre, ne dorim ca prin aceste evenimente să promovăm imaginea orașului nostru și oportunitățile pe care natura ni le-a oferit în a le prezenta turiștilor”, se arată în comunicatul remis presei semnat de primarul Adrian Torma.

Nici cei mici nu au fost uitați de către autorități. Primăria Moldova Nouă va amenaja locuri de distracție pentru copii.

leader board 728 x 90 px