Festivalul „Bucurie în Mișcare” a ajuns la Reșița! Sport, recreere și multă distracție!

Festivalul „Bucurie în Mișcare”, organizat de Asociația 11even cu sprijinul Kaufland România, a ajuns pentru prima dată, în weekendul acesta, la Reșița. În cardul celor două zile de festival se desfășoară o serie de evenimente care îi vor bucura pe participanți. Printre acestea se numără demonstrații de aikido, de karting, de skating, de dans, dar și antrenamente, de exemplu de kangoo jumps și ateliere.

În prima zi a evenimentului au ajuns la festival peste 100 de copii din mediul rural, de la școlile din Văliug, Ilidia, Ciclova și Anina, drept răsplată pentru că au participat la competiția „Fă mișcare în pauza mare”. Mai mult, „Bucurie în Mișcare” au oferit în premieră părinților și profesorilor care participă la festival posibilitatea de a testa gratuit înclinația copiilor între 5 și 16 ani către un anumit sport, prin SportAnalytik, metodă utilizată, în acest moment, în peste 16 țări la nivel mondial pentru a-i ajuta pe copii să-și găsească sportul preferat.

Promovarea unui stil de viață sănătos este o prioritate în strategia noastră de responsabilitate socială și ne bucurăm să fim parte din festivalurile Bucurie în Mișcare, pentru al cincilea an consecutiv. Copiii de toate vârstele descoperă prin joacă cât de importantă este mișcarea și, în plus, le oferim posibilitatea de a-și testa abilitățile pentru a afla ce sport li se potrivește”, spune Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Festivalurile propun multiple activități interactive: demonstrații din diverse ramuri sportive, dansuri, fitness, terenuri de basket și mini-fotbal, tenis de masă, tir cu arcul, fun basketball, fotbal target, ski pe asfalt/iarba, fun tenis, slow biking, mini-alergare, tenis cu piciorul, badminton, volei etc.

Distracția continuă și astăzi:

DUMINICĂ, 2 IUNIE

La scenă

10:00 – Jocurile Bucurie în Mișcare pentru cei mici

12:30 – Mișcare cu studenții sportivi

15:00 – Demonstrație de dans copii– Attitude Dance Crew

16:00 – Demonstrație de arte marțiale

18:00 – Demonstrație de Karting – Palatul Copiilor

20:00 – Demonstrație de dans adulți– Attitude Dance Crew

20:10 – Alina Dumitruc – dans contemporan

20:20 – Concert Bencheru Cristian

 

Ateliere interactive și competiții

12:00 – Face paiting si baloane cu Grupul local de tineret Arcus Reșița

13:00 – Competiție streetball

13:00 – Competiție de Mini Fotbal

15:00 – Atelier de creație, Grupul local de tineret Arcus Reșița

banner 970 x 250