Containere speciale pentru materiale textile

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Primăria orașului Moldova Nouă încurajează colectarea selectivă. Așa că materialele textile care nu mai sunt de folos au de acum containere speciale.

Administrația publică locală de la malul Dunării a achiziționat trei containere pentru depozitarea articolelor vestimentare (îmbrăcăminte și încălțăminte) și a jucăriilor, scopul demersului fiind atât colectarea selectivă, cât și evitarea supraaglomerării spațiilor special amenajate deșeurilor din hârtie și carton.

Începând cu această săptămână, toți locuitorii de pe raza UAT-ului sunt rugați să se-ndrepte către aceste containere, în cazul în care hotărăsc că nu mai au nevoie de articolele sus-menționate. Printre zonele în care sunt amplasate containerele se numără: zona fostului Hotel Moldova Nouă, Centrul Civic și zona pieței.

promovare banner maxagro

Valoarea unui astfel de container se ridică la suma de 2.200 lei + TVA.

Primăria orașului Moldova Nouă va colecta toate aceste articole, depozitându-le, momentan, la seră, urmând ca, pe viitor, administrația publică să încheie un parteneriat cu o firmă specializată, firmă care se va ocupa mai departe de transportul acestor articole.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/