Fermele Smithfield din județul Timiș, cu lacătul pe ușă! Peste 90 de angajați au COVID-19

untitled design set 970x90 px

Producția de la fermele Smithfield din județul Timiș a fost oprită din cauza zecilor de persoane infectate cu noul virus. Numai în ultimele 24 de ore au fost confirmați pozitiv 56 de angajați, iar totalul depășește 90.

Numărul cazurilor de COVID-19 de la societatea de procesare a cărnii a explodat. 93 de persoane au fost diagnosticate cu SARS-CoV-2, iar timp de șapte zile, activitatea celor trei linii de producție va fi suspendată. Decizia a fost luată astăzi, dar în cazul în care va fi nevoie, perioada se poate prelungi, anunță reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Timiș. 

„Unitatea își va relua activitatea după efectuarea unei igienizări și dezinfecții riguroase, precum și după testarea personalului cu maximum 48 de ore înainte, cu rezultat negativ. Anchetele epidemiologice sunt în desfășurare, personalul de specialitate din cadrul DSP Timiș fiind în teren pentru a lua toate măsurile limitării focarului”, transmit reprezentanții DSP.

publicitate ziar expresb 1000x100

488 de persoane au fost testate, iar acum se așteaptă rezultatul a peste 300 de probe recoltate. Practic, este vorba despre toți angajații companiei. Persoanele confirmate pozitiv nu au simptome, așadar se află în izolare.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/