Femeia care și-a aruncat din brațe bebelușul într-un hotel din Timișoara a fost arestată

O femeie care și-a aruncat din brațe bebelușul de numai două luni, pe podeaua unui hotel din Timișoara după un conflict cu concubinul, a fost arestată preventiv. Procurorii spun că micuțul s-a lovit cu capul de podea, de la o înălțime de circa doi metri și starea sa este gravă.

Potrivit unui comunicat transmis luni de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, femeia este cercetată pentru violență în familie – tentativă de omor comisă asupra unui membru de familie (fiul ei).

Practic, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce se afla într-un hotel din Timișoara, în urma unui conflict anterior avut cu concubinul său, aceasta l-ar fi aruncat din brațe pe băiețelul lor minor, în vârstă de două luni, pe jos, pe podeaua din parchet laminat din holul hotelului.

Procurorii spun că bebelușul a fost proiectat prin aer circa doi metri, iar în final a căzut și s-a lovit cu capul de podea.

Din cauza loviturii, băiețelul a suferit mai multe traumatisme, leziuni traumatice care necesită 25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, viața sa fiind pusă în pericol.

Femeia a fost reținută și ulterior arestată preventiv, iar cercetările continuă pentru a se stabili toate împrejurările comiterii faptei.