Felix Borcean versus Bebe Pasere: „Primăria va funcționa indiferent de relațiile noastre”

Neînțelegerile dintre edilul municipiului Caransebeș și viceprimarul urbei nu s-au încheiat. Felix Borcean îi transmite lui Bebe Pasere să nu mai pozeze în mare organizator pentru că nu are niciun merit.

După ce viceprimarul Bebe Pasere a declarat public că a ajuns la o înțelege amiabilă cu primarul Felix Borcean în ceea ce privește relația de colaborare în cadrul Primăriei Caransebeș, Felix Borcean îl contrazice. Precizăm că viceprimarul Bebe Pasere a declarat că s-a întâlnit cu primarul în cabinetul său unde a discutat pe tema sarcinilor pe care Pasere trebuie să le îndeplinească odată ce intră în vigoare noua organigramă, în principal cele legate de coordonarea activității SPIR (Serviciul Public de Întreținere și Reparații).

Eu după ce am câștigat și a doua sentință m-am dus la lucru și mi-am văzut de atribuțiile mele, în principiu de SPIR, pentru că în Primărie la mapa zilnică nu am mai primit nimic, nici măcar o foaie. Era normal să fac eu pasul să discutăm, l-am sunat imediat după recurs ca să vorbim. Am avut o discuție de o oră în cabinetul său, era chiar înainte să plece în concediu, nici nu ne-am încordat mușchii, nici nu ne-am certat, a fost o discuție profesională. I-am spus că urmează organigrama să intre în aplicare el hotărăște ce departamente să îmi fie atribuite în baza acestei organigrame și din punctul meu de vedere SPIR-ul ar trebui să rămână în subordinea mea. Eu spun că de când am preluat SPIR-ul în oraș încep să se vadă lucruri constructive, să se miște lucrurile cu bani puțini. Felix a plecat în concediu exact când noua organigramă a intrat în vigoare și când se întoarce de săptămâna viitoare aștept să vedem!”, ne-a precizat Bebe Pasere.

Din concediu edilul Caransebeșului îi transmite lui Pasere nu are niciun merit pentru lucrările efectuate pe raza orașului în ultimele luni:

Acum chiar m-ai scos din pepeni. Bebe, nu ai niciun merit pentru ceea ce se întâmplă acum în Caransebeș. Totul a fost planificat de șeful SPIR, primar și Direcția Economică, plus investiții. Nu mai poza în marele organizator. Doar ai făcut poze și prezențe în teren”, a comentat primarul Felix Borcean, care a asigurat caransebeșenii de un singur lucru:„Un lucru pot să vă asigur: Primăria va funcționa indiferent de relațiile noastre”.