Coco Galescu a renunțat la șefia cabinetului președintelui Dunca. „Am eliberat locul pentru alții mai experimentați și mai dependenți de putere”

Cornel Galescu, omul de munte, prieten și sfătuitor al președintelui Romeo Dunca a decis ca de astăzi, 9 aprilie să nu mai ocupe funcția de director de cabinet al președintelui Consiliului Județean.

Decizia nu-i va afecta colaborarea cu Romeo Dunca, căruia-i rămâne aproape pe probleme de cultură, învățământ, sport, turism, mediu:

Am renunțat la funcția de director cabinet al președintelui dar sunt în continuare consilier personal pe probleme de cultura, sport, turism, mediu. Am eliberat locul pentru alții mai experimentați și mai dependenți de putere. Important este să fie rezultate benefice pentru județ. Eu îmi pot continua proiectele și de pe poziția actuală”, ne-a declarat Cornel Galescu.

Precizăm că  între Coco Galescu și Romeo Dunca există o prietenie de peste 15 ani de zile, cei doi reprezentând Banatul atât în expediția de la Polul Nord pe schiuri de tură în 2007, marcând astfel 10 ani de când prima echipă românească, în frunte cu Constantin Lăcătușu și Cornel Galescu, a atins vârful McKinley din Alaska, cât și la Polul Sud în 2011, după ce au parcurs 300 de kilometri pe schiuri în cea mai vitregă zonă a planetei.