Felix Borcean: S-a terminat definitiv cu Marcel Vela! Votul din BPJ, o dovadă de lașitate!

untitled design set 970x90 px

Fostul vicepreședinte PNL Caraș-Severin, lider al liberalilor din Caransebeș, a așteptat în zadar telefonul lui Ludovic Orban. Acum, totul e prea târziu, ruptura e definitivă!

Felix Borcean și-a exprimat astăzi public dezamăgirea față de modul în care colegii săi l-au „executat” la propunerea președintelui Marcel Vela. Dacă ruptura dintre el și senator era deja de notorierare și greu de sudat, voturile membrilor BPJ pentru schimbarea sa i-au provocat o mare dezamăgire. Mai ales că Borcean consideră demiterea sa o decizie nedreaptă și nejustificată. „Eu nu am primit nicio decizie din partea BPJ. Asta nu înseamnă că nu am luat act de decizia acestuia. Din informațiile pe care le-am primit din presă, eu neparticipând la această ședință, pe ordinea de zi nefigurând probleme legate de Caransebeș, am constatat că mi se aduc câteva acuze pe care vreau să le explic. E adevărat că am absentat în mod repetat la BPJ, recunosc că nu mi-am motivat niciodată absența de la ședințe. Eu îmi recunosc vina. Nu e treaba mea să fac referire la prezența celorlalți colegi, dar am participat la ședințe la care nici măcar nu era cvorum. Dintre primarii de orașe și municipii sunt pe locul unu la prezențe!”, a afirmat Borcean.


Edilul Caransebeșului a vorbit și despre prejudiciile pe care le-ar fi adus prin ieșirile sale publice organizației județene și președintelui Marcel Vela. „Am afirmat la Express de Banat că unii lideri politici, fără să mă refer la Marcel Vela sau Ludovic Orban, sunt oameni care nu sunt pregătiți să lucreze în actuala conjunctură politică. Dacă asta pare o critică, eu mi-o asum, dar o susțin. Că am proferat cuvinte jignitoare la adresa președintelui filialei, nu-mi aduc aminte să fi spus public așa ceva. Probabil că s-a referit la acele mesaje apărute în spațiul public. Suntem oameni, vorbim, poate că în astfel de discuții am folosit anumite cuvinte, dar în spațiul public nu s-a întâmplat așa ceva”, a mai spus Borcean.

Liberalul susține că e parțial adevărat că nu a ținut ședințe de Birou Politic Local la Caransebeș și invocă tensiunile apărute între el și Marcel Vela după ce senatorul i-ar fi sunat consilierii locali PNL din Caransebeș și le-ar fi cerut să nu voteze anumite proiecte. „Nu știu cât e de corect. Nu e normal ca vreun organism să influențeze votul consilierilor locali. S-a încercat și acreditarea ideii că am o lipsă de comunicare cu consilierii locali. Mi s-a reproșat și că eu caut să dau în oamenii lui Marcel Vela. Care nu sunt oamenii lui Marcel Vela?! Aici incluzându-mă și pe mine. Toți cei care constituie nucleul din PNL Caransebeș sunt oamenii lui Marcel Vela”, a explicat Felix Borcean.

După ce a răspuns tuturor acuzațiilor aduse, Borcean a concluzionat: „Dacă nu era Marcel Vela, probabil că nu eram nici director de liceu, nici primar. Acum însă relația dintre noi nu mai are aceeași consistență. Nu mai există nicio cale de împăcare între mine și Marcel Vela. Sunt foarte ferm! Modul în care a acționat față de mine mă face să înțeleg că relația noastră nu mai poate fi reparată! Sunt convins că dacă Marcel Vela nu ar mai fi președintele partidului, colegii mei ar avea altă poziție față de mine. A fost un vot din teamă, un vot de lașitate. Cred că ar fi trebuit să se voteze secret”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/