Auditul la Spitalul Municipal Caransebeş? Borcean: „Am aflat niște lucruri incredibile!“

Auditul solicitat de primarul Felix Borcean la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, care este pe final, i-a întărit edilului credința că este nevoie de un spital nou, pentru că s-au descoperit foarte multe cheltuieli care nu erau necesare și care ar fi putut fi evitate într-o locație nouă.


„Am discutat mai bine de o oră cu cei care întreprind auditul la spital, dar și cu conducerea unității medicale. Documentele pe care le-am studiat mi-au născut foarte multe semne de întrebare. Se cheltuie foarte mult la spital, de la medicamente, în funcție de furnizori, până la mâncarea pe care o servește pacienților, porții și meniuri în funcție de boală. Am aflat niște lucruri incredibile, dar când o să am raportul final o să facem o conferință alături de directorul Octavian Dena”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

Edilul-şef spune că, dacă s-ar începe construcția spitalului, acesta ar fi cu siguranță unul dintre motivele pentru care ar regreta dacă nu ar mai fi ales primar la alegerile locale viitoare, pentru că cel care l-ar înlocui poate nu are aceeași viziune.