Felix Borcean, rugat să-și dea demisia din PNL! „Dacă este bărbat, să fie bărbat până la capăt!”

Președintele PNL Caransebeș, Andrei Ungur, dă de înțeles că partidul e gata să se despartă de primarul Felix Borcean ca de o măsea stricată!

Actualul edil-șef al Caransebeșului ar câștiga un nou mandat fără prea mari emoții, după cum arată sondajul făcut la comanda liberalilor, iar mai mulți colegi primari din partid îi sunt alături. Cu toate acestea, conducerea organizației municipale îi arată ușa! „Pe Felix Borcean nu îl propunem pentru excluderea din PNL pentru că îi facem un bine, nu îi propunem excluderea din partid! El a fost propus pe lista PNL, dacă nu se mai regăsește în politicile liberale și nu mai sunt consilierii liberali colegii lui, este liber să plece! El asta își dorește. Este clar că drumul lui nu mai este alături de PNL! El e alături de un alt partid, s-a văzut la ultimele ședințe lucrul acesta. La ședința Consiliului Local Caransebeș de luni, toți consilierii PSD au știut punctele de pe Ordinea de zi, iar consilierii PNL, colegii lui, le-au aflat în ședință”, a declarat Ungur.

Liderul PNL Caransebeș îl provoacă pe primarul Borcean să dea dovadă de un mare act de curaj, să semneze cu mâna lui plecarea din PNL. În mod evident, acest lucru nu se va întâmpla. Renunțarea lui Borcean la calitatea de membru PNL ar atrage imediat pierderea calității de primar. „Spun încă o dată, cel care trebuie să plece este el! Noi chiar îl rugăm să își dea demisia din PNL! Dacă nu o face, atunci vom discuta în BPL. Au mai fost discuții, au fost voci pro și contra, dar se va lua o decizie acolo, dar pasul în afara PNL el deja l-a făcut, trebuie doar să-l statueze și îl rugăm să o facă. El zice că este bărbat. Dacă este bărbat, să fie bărbat până la capăt!”, a mai spus Andrei Ungur.

Pe de altă parte, Felix Borcean consideră că actualul președinte interimar al PNL Caransebeș nu face altceva decât să interpreteze pe scena politică rolul de marionetă a lui Marcel Vela. „Nu e bine ca un coleg care nu gândește cu capul lui să execute doar ceea ce i se spune de la București sau din Strada Zlagnei”, declarase Borcean.