Felix Borcean nu se lasă intimidat. „Nu mă tem de nimic! Voi candida pentru al doilea mandat de primar!“

„Cum se face că în toate primăriile din județul Caraș-Severin conduse de primari liberali lucrurile merg bine și doar în Primăria Caransebeș, condusă de primarul liberal Felix Borcean, lucrurile nu merg bine?!”, întreabă, bănuim retoric, însuşi edilul Caransebeșului.

Felix Borcean răspunde astfel declarațiilor făcute de senatorul Marcel Vela în redacția Express de Banat, care făcea referire la lipsa de comunicare dintre primar și consilierii locali, viceprimar, city manager.

„Eu nu am văzut acest interes din partea lui Marcel Vela pentru tridentul primar – city manager – viceprimar, în alte primării, doar la Caransebeș trebuie să existe o astfel de abordare, ceea ce nu mi se pare deloc ieșit din comun, este perfect normal. La fel cum este și la fel de normal ca președintele PNL Caraș-Severin să aibă o atenție sporită asupra Caransebeșului, unde a fost primar 12 ani”, a declarat Felix Borcean.

Edilul a mai adăugat că nici nu știe la acest moment cum ar trebui să meargă lucrurile pentru ca Marcel Vela să fie mulțumit, astfel că rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe.

„Nu știu oare ce ar trebui să fac, care ar fi baremurile pentru a fi în grație ca să fiu ales să candidez pentru un nou mandat sau nu”, a menționat Felix Borcean după ce a urmărit declarația lui Marcel Vela, care făcea referire la viitoarele alegeri: „dacă actualul primar nu face echipă, nu comunică cu viceprimarul, city managerul, consilierii locali, o să văd ce decizii o să iau la vremea respectivă. Cert este că nu o să las la Caransebeş, dacă cumva colegii mei actuali nu vor fi îndrăgiţi, votaţi, susţinuţi de electorat în sondaje, așadar nu voi lăsa PSD-ul să ajungă la Primăria Caransebeş şi voi candida eu”, spusese Marcel Vela.

Măsurătorile anunțate de PNL la nivelul primăriilor vor clarifica lucrurile și la Caransebeș, consideră Felix Borcean. „Sondajul va fi realizat pe un eșantion reprezentativ și atunci se vor trage concluziile și eu le voi accepta, bineînțeles, pentru că nu sunt atât de căpos să cred că sunt cel mai bun primar sau că sunt singurul care ar fi capabil să fie primarul municipiului Caransebeș, nu vreau să se crediteze niciodată ideea aceasta”, spune Felix Borcean.

Primarul Borcean susţine că, din punctul său de vedere, a avut și are o colaborare bună atât cu executivul municipal, cât și cu consilierii locali.

„Nu mă tem de nimic la această oră, repet, eu am fost invitat să candidez la primărie, nu am făcut un scop în sine niciodată să fiu vreun animal politic. Cred că pe cetățeni nu i-am dezamăgit și, dacă reușesc în continuare să cred și dacă văd că lucrurile se îndreaptă înspre ceea ce și eu ca cetățean îmi doresc, am spus că DA, voi candida pentru al doilea mandat, îmi mențin această afirmație și nu mă tem”, precizează Felix Borcean.