În Caransebeş, reclamaţiile se fac la tonă

Comisia de sistematizare a municipiului Caransebeș a respins cererea unei familii care locuiește pe strada Simion Bărnuțiu de a restricționa circulația autovehiculelor la 1,5 tone, de la 3,5 tone cât este în prezent.

Motivul respingerii este acela că sunt autoturisme care depășesc 1,5 tone, astfel că în urmă cu câțiva ani s-au retras de pe străzile urbei indicatoarele cu restricție de 1,5 tone, conform unei hotărâri de Consiliu Local, astfel că se poate circula cu autovehicule de până la 3,5 tone.

Situația este întâlnită pe strada Simion Bărnuțiu și datorită faptului că sunt câteva familii care dețin în proprietare mașini mai grele de 1,5 tone. Este şi cazul familiei Domăneanțu, care a explicat că reclamația vecinilor este dinainte de a-și construi casa, oamenii spunând că strada nu rezistă și că mașinile de 3,5 tone afectează structura de rezistență a casei lor. Din acest motiv, Domăneanțu a întărit în timp structura de rezistență a străzii, pe care a betonat-o cu beton armat, pe cheltuială proprie, o intervenție pe care a realizat-o cu acordul Serviciului de Urbanism din cadrul Primăriei Caransebeș.

leader board 728 x 90 px