Felix Borcean nu a fost ajutat suficient la Primăria Caransebeș!

Marcel Vela l-a anunțat că nu va mai candida din partea PNL, Statutul îl împiedică să opteze, eventual, pentru USR, iar mai nou nici Pro România nu este o soluție pentru actualul edil al Caransebeșului. Cu toate astea, Felix Borcean se bucură de aprecierea liderilor politici din județ și anunță că alege un alt drum pentru al doilea mandat de primar!

Tot mai multe lucruri sunt clare când vine vorba despre candidatura lui Borcean pentru încă un mandat de primar al Caransebeșului. Nu o va face din partea PNL. Deținând la un  moment dat funcție de conducere în PNL, la USR, unde are atâția prieteni, nu se poate duce. Pro România ar fi fost o variantă aproape sigur câștigătoare, însă și asta a căzut. A spus-o chiar Ion Mocioalcă, secretarul general al formațiunii, a confirmat-o însuși Felix Borcean. „Eu nu trebuie să iau la Pro România tot ce nu dorește Marcel Vela, eu nu trebuie să iau la Pro România tot ce nu dorește PSD sau nu doresc alte partide. Intenționez să ies cu oameni noi, cu oameni tineri, dar totodată nu poți să renunți la oameni cu experiență, care știu politică. Ar fi o greșeală politică dacă aș face acest lucru”, a spus Mocioalcă într-un interviu pentru expressdebanat.ro.

Chiar dacă spune că Borcean nu e o opțiune pentru Pro România, Ion Mocioalcă îl apreciază pe edilul Caransebeșului. Mai mult decât atât, îi taxează pe liberalii care nu i-au dat primarului lor o mână de ajutor, ci mai degrabă l-au încurcat de fiecare dacă când au avut ocazia. „Pe Felix eu îl simpatizez mult și consider că nu a fost ajutat suficient la Primăria Caransebeș, dar nu-l iau la Pro România. Am alte variante la Caransebeș despre care vom vorbi la momentul potrivit. Felix este un om de Dreapta, are origini sănătoase, tatăl lui știți bine că a fost city managerul lui Marcel Vela și a semnat tot ce i-a pus Marcel în față. De ce să mă bag eu în chestia asta?! Am să încerc o altă variantă, surprinzătoare, la Caransebeș, sper câștigătoare”, a mai comentat Mocioalcă.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Reacția lui Felix Borcean a venit imediat. Primarul a fost scurt, la obiect, dar și misterios în același timp. „La mulți ani domnilor Mocioalcă și Vela cu ocazia Sfântului Ion, dar cu toată simpatia pentru primul, cred că suntem incompatibili politic. E drept, mai mult cu al doilea. Cine e pozitiv și negativ dintre cei doi Ioni, decideți dumneavoastră. Eu voi alege o altă cale!”, a replicat Borcean.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/