Felix Borcean: „Marcel Vela spunea că primarul în funcţie are dreptul de a candida pentru un nou mandat. Sunt primarul în funcţie şi voi candida!“

untitled design set 970x90 px

Felix Borcean a făcut o altă serie de declarații politice în cadrul unei conferințe de presă, anunţând că își propune să candideze pentru un nou mandat de primar. Edilul nu se teme că nu-l va propune partidul, deși într-un interviu pentru Express de Banat preciza în urmă cu ceva timp că, „dacă partidul mă va propune, cred că voi dori să candidez pentru un nou mandat”.

Felix Borcean spune acum că se bazează pe susținerea organizației locale a PNL. „Cred că, atâta vreme cât sunt președintele Organizației PNL Caransebeș, este mai mult decât firesc să am parte de susținere. Disensiunile de care se tot pomenește sunt poate normale într-un partid alcătuit din oameni cu diverse concepții”, declară primarul Felix Borcean.

În orice partid politic, mai ales într-un partid de asemenea dimensiuni, este firesc să apară situații încordate, spune Felix Borcean. Acesta a mai precizat că are deja exemplul alegerilor trecute, pe care le-a câștigat și a studiat foarte atent fenomenul.

„Înainte de alegerile trecute, la un moment dat am fost propus pentru primar, apoi pentru viceprimar, iar primarul de la vremea respectivă, Marcel Vela, care m-a și propus, spunea că are dreptul de a candida pentru un nou mandat, fiind primarul în funcție. La fel pot să afirm și eu acum, sunt primarul în funcție și da, voi candida la alegerile din 2020! Acum pot apărea disensiuni, poate există concurență, poate există alți candidați, accept lupta! Am intrat în această competiție și este firesc ca într-un partid să fie și competiție“, declară Felix Borcean, primarul liberal al Caransebeșului.