Denunţ public! Ioan Cojocariu: „Sunt șantajat să trec la PSD!”

O declarație extrem de șocantă a făcut liderul grupului PNL din Consiliului Județean Caraș-Severin chiar în plenul forului județean.

Totul a plecat de la o interpelare privind modul în care societatea Aquacaraș își achită datoriile față de restanțieri. Ioan Cojocariu i-a cerut lui Silviu Hurduzeu să afle de ce Hidroconstrucția nu își primește banii datorați, președintele Consiliului Județean răspunzând că i se pare ilar felul în care se fac interpelările, în loc să se discute direct.

Răspunsul lui Cojocariu a fost că cei de la Hidroconstrucția cer lămuriri, dar nu numai ei, tot mai multe firme acuză că Aquacaraș achită discreționar restanțele, condiționând achitarea acestora de trecerea la PSD! Apoi a lansat bomba: „Și eu sunt șantajat să trec la PSD!”.

Silviu Hurduzeu, la conferința de presă, a lăsat de înțeles că nu a auzit afirmația, pe care a luat-o ca o glumă și i-a transmis lui Cojocariu că va sesiza instituțiile statului cu privire la așa ceva. După care a spus că el crede că afirmația sa a fost o glumă, ca și cea a lui Cojocariu, dar că, dacă lucrurile chiar stau așa, liberalul ar trebui să sesizeze instituțiile abilitate cu privire la aceasta. Și a lăsat de înțeles că, oricum, Cojocariu n-ar prea fi dorit în PSD… Dar cum Hurduzeu nu poate şti tot ce mişcă-n PSD, ar cam fi cazul ca organele abilitate să se autosesizeze ca urmare a denunţului public făcut de liberalul Cojocariu.