Felix Borcean: „Mă voi strădui ca acele persoane ostile primarului să nu mai facă parte din aparatul propriu!”

Normalitatea pe care și-o dorește primarul Caransebeșului este ajutată de acum și de majoritatea din Consiliul Local, care i-a oferit postul de viceprimar prietenului, Bebe Pasere, așa cum edilul îl numește pe facebook. 

Dar asta nu este tot, urmează schimbarea organigramei care va avea ca rezultat plecarea unor oameni din funcții de conducere, dar și venirea altora în funcții cheie, care vor fi reînființate cum ar fi cea de city manager.

Voi veni zilele următoare cu propunerea de Organigramă în care se va regăsi și postul de city manager și dacă Consiliul Local va decide aprobarea Organigramei se vor vedea unele schimbări care se vor reflecta în funcție de ceea ce s-a întâmplat în ultimii 4 ani. Deci nu este o organigramă pentru că ne trebuie posturi, este o organigramă care va încerca să eficientizeze toate relațiile între funcționarii publici, contractuali și primar. Vor fi niște modificări care se bazează pe activitatea unora sau altora din aparatul primarului, cei care au fost ostili, pentru că ostilitatea într-o instituție publică nu-și are locul, ori unii chiar cu funcție de directori, sau șefi ai unor compartimente și-au manifestat această ostilitate fie direct, fie pe rețelele sociale, la adresa primarului”, a menționat edilul Caransebeșului.

leader board 728 x 90 px

Felix Borcean a mai declarat că ia aceste măsuri pentru că funcționarii publici nu trebuie să aibă exprimări, jigniri și ieșiri în spațiul public, dar cu siguranță nu vrea să se răzbune, însă sunt anumite persoane care nu au ce căuta în administrația publică locală.

Mă voi strădui ca aceste persoane să nu mai facă parte din aparatul primarului. Departe de mine gândul ca din apartul primarului să facă parte niște lingăi care să perie primarul dar nicidecum să-și manifeste ostilitatea așa cum unii dintre ei au făcut-o!”, a mai adăugat primarul Caransebeșului.