Felix Borcean, în contradicție cu liberalii! „Silviu Hurduzeu este un președinte echilibrat”

Alocările bugetare au fost distribuite echilibrat de către Consiliul Județean, în opinia primarului municipiului Caransebeș, asta deși Primăria Oțelu Roșu, spre exemplu, a primit mai mulți bani decât Caransebeșul. Cu toate acestea, fondurile s-au dat pentru cofinanțarea proiectelor și cum Primăria Oțelu Roșu are mai multe proiecte implementate, Consiliul Județean a alocat corect sumele UAT-urilor, consideră Felix Borcean.


După ce liberalul Adrian Torma s-a revoltat, considerând că, prin alocările bugetare, „Guvernul PSD a dat cu mucii în fasole” și după ce Grupul PNL din Consiliului Județean s-a opus împărțirii banilor făcută de președintele Silviu Hurduzeu, Felix Borcean, primar liberal, de altfel, vine să răstoarne așteptările.

CITEȘTE ȘI: Adrian Torma nu mai înghite gogoșile social-democrate! „Guvernul PSD a dat cu mucii-n fasole! Pe Moldova Nouă o aruncă în cea mai urâtă văgăună din ultimii 20 de ani!“

„Am participat pentru prima dată la ședința Consiliului Județean. S-au făcut și acuze că s-ar fi dat mai mulți bani primăriilor PSD. Prietene, dacă te uiți pe hârtie poate chiar așa și este, dar mi se pare aproape normal! Ca la fotbal: dacă joci acasă, primești acei 5%. Nu au fost decalaje foarte mari. Ca o comparație între Reșița și Caransebeș, noi am primit 1,2 milioane de lei și Reșița 1,8 milioane de lei și dacă ar fi să o luăm proporțional, ar fi trebuit ei mai mult. Se pot face comparații și între localitățile rurale conduse predominant de primari PSD, dar și localitățile rurale PNL au primit unele sume mulțumitoare, altele mai puțin mulțumitoare. Au fost 28 de milioane care au fost distribuite. Și dacă aș fi mulțumit, și dacă nu aș fi, nu s-ar schimba cu nimic situația”, ne-a menționat Felix Borcean.

CITEȘTE ȘI: BUGET. Reșița, la același nivel cu Oravița și Oțelu Roșu la împărțirea banilor. Nicio legătură cu apartenența politică!

Edilul Caransebeșului a mai spus că, față de alte județe, în Caraş­-Severin situaţia este normală. Şi asta pentru că s­­-au dat exemple de judeţe cum ar fi Aradul unde primăriile PSD nu au primit niciun leu.

„Acolo a fost o chestiune politică clară, preşedintele Consiliului Judeţean fiind PNL. Nu vreau să laud prea mult conducerea Consiliului Județean de la noi, dar eu, în cei trei ani pe care i-am petrecut pe alocări bugetare, chiar cred că Silviu Hurduzeu a fost un preşedinte echilibrat, faţă de ceea ce se întâmpla înainte tot în judeţul Caraş-Severin. Nu pot să-l acuz de prea mare părtinire faţă de PSD”, a mai precizat primarul Caransebeșului.