Felix Borcean, despre campania din acest an, comparativ cu cea din 2016: „Lipsesc boxele, microfoanele”

În urmă cu 4 ani, Felix Borcean era prezentat drept cea mai bună variantă pentru Caransebeș. Toată suflarea cea vestită din PNL, în frunte cu liderul Marcel Vela, îl dădeau drept soluție optimă. Acum, din postura de candidat independent, Felix Borcean face o comparație. Cu ce pleacă la drum spre mandatul 2020-2024?

„Lipsesc boxele, microfoanele”. Este primul lucru pe care îl spune Felix Borcean atunci când i se cere să facă o comparație cu vara lui 2016, atunci când se plimba alături de Marcel Vela în campania electorală. Acum însă lumea e destul de plictisită, consideră Borcean. Totuși, acum, spre deosebire de 2016, este vorba despre 3 partide care îl susțin, așa că echipa este una mult mai mare, o echipă în care independentul Felix Borcean își pune toată încrederea.

„Dacă am pornit ca o echipă acum, cu siguranță că și după 27 septembrie această echipă va rămâne la fel de omogenă, sper eu. Sper să nu se întâmple ce s-a întâmplat în perioada trecută, în campania trecută, ce s-a întâmplat după. Dar vreau să cred că așa cum îi cunosc eu pe oamenii actuali și din PMP, și din PSD, și din PPUSL, nu știu acuma dacă toate formațiunile vor și ajunge în Consiliul Local, dar tind să cred că așa cum îi percep eu acum lucrurile vor sta bine pentru că am mai spus-o, nu mai e cineva care să căpușeze acel partid, să păpușeze poate e termenul și mai potrivit, ceea ce e foarte bine”.


Borcean consideră că susținerea pe care o primește din partea celui mai mare partid din țară este un caz singular. „PSD a ales să mă susțină într-un municipiu, cred că este un caz singular în țară, nu cred că mai există o situație de genul acesta undeva în România în momentul de față, ca PSD să susțină un candidat independent care, mai mult, provine dintr-o formațiune antagonică cum este Partidul Național Liberal, ca și cum Barcelona l-ar transfera pe Ronaldo, Figo și așa mai departe.”, este de părere candidatul la Primăria Caransebeș.

(E)