Felix Borcean are „o imaginație politică de moment”, ar vrea alegeri anticipate, dar îl reține grija pentru banul public

Felix Borcean ar avea șanse la viitoarele alegeri, doar dacă Marcel Vela nu ar candida pentru funcția de primar al Caransebeșului. În opinia edilului din orașul gugulanilor sunt însă șanse reale în fața contracandidatului de la PSD, conform sondajului efectuat de către PNL Caransebeș.

„Eu dacă mă rezum între potențialul meu și alți candidați de la alte partide, nume importante cum ar fi Bebe Iova sau Silviu Hurduzeu, de exemplu, la următoarele alegeri, dacă e să dăm crezare sondajului comandat de PNL Caraș-Severin, eu aș strânge 69% versus 12% pentru Bebe Iova. Cu Silviu Hurduzeu stau și mai bine, 75 % la 9 % pentru Silviu. Dar e drept, dl. senator stă mai bine”, menționează Felix Borcean.

Edilul mai adaugă că, dacă mâine ar fi alegerile locale, conform sondajului între el și Marcel Vela și Felix Borcean este o diferență de 16 procente care ar înclina balanța către senatorul Marcel Vela. „În ceea ce mă privește, la modul cum a fost făcut sondajul și cine l-a construit ca întrebări, eu sunt mulțumit. Eu nu am contribuit cu absolut nici o întrebare la acest sondaj. Este un sondaj pe care l-aș considera chiar ostil mie și totuși eu am ieșit bine”, a mai precizat Felix Borcean, în cadrul unui interviu realizat în redacția Express de Banat.

Pentru că stau atât de bine în sondajul efectuat de PNL Caraș-Severin, atât Marcel Vela și Felix Borcean, cât și Partidul Național Liberal la nivel de Caransebeș, edilul urbei a sugerat, „într-o imaginație politică de moment”,  mai mult ironic, că ar putea ca și el, și consilierii liberali să-și dea demisia, pentru că ar avea șanse mari de reușită la alegerile anticipate. Singurul lucru ce stă în calea acestei idei împărtășită public de primarul liberal Felix Borcean este bugetul pentru organizarea de alegeri anticipate, astfel că nu-și nu dorește să irosească banii caransebeșenilor.